Skyltdekor

Nu kan du enkelt utforma dina skyltar precis efter tycke och smak. Skyltdekor är klassiska dekaler som trycks på vit eller transparent vinyl som sedan monteras på ett hårdare material, till exempel på en plåtskylt eller Forex/Kapa. Skyltdekor kan beställas i både hårdhäftande och avtagbar lösning, båda alternativen fäster på alla släta ytor.

Populära helhetslösningar

Vi hjälper er gärna med allt ifrån framställning av grafiskt material till print och montering för leverans av kompletta skyltar. Om ni behöver hjälp med idéer för att utforma era skyltar efter er image och era önskemål hjälper vår kreativa avdelning på tryckeriet gärna till. Med över tjugo år inom branschen har vi både bred kunskap och lång erfarenhet för att kunna leverera effektfulla produkter av högsta kvalitet.

Kostnadseffektivt och snabba leveranser

Som helhetsleverantör av skyltar är vårt mål att alltid kunna erbjuda kostnadseffektiva och professionella lösningar anpassade efter era önskemål och behov. Med våra korta leveranstider ser vi även till att skyltarna är snabbt på plats hos er utan att ni behöver blanda in andra aktörer. Kontakta gärna oss för mer information gällande priser och produktutbud.

 

Obitz Reklam AB

Bävervägen 9
352 45 Växjö
Tel: 0470-129 78
support@obitz.se

www.obitz.se

svart_logo

Bävervägen 9, 352 45 Växjö
0470-129 78
support@obitz.se
www.obitz.se