Arenareklam

Vi är stolt helhetsleverantör till bland andra Vida Arena och Växjö Lakers Hockey. Som helhetsleverantör av printmaterial i storformat löser vi allt från dekaler och skyltar till vepor, banderoller och flaggor. Oavsett storleken på de uppdrag vi tar oss an är arbetsprocessen densamma. Med enorm lyhördhet och flexibilitet ser vi till att ta fram det material du efterfrågar – snabb leveranstid, smidig montering och helt enkelt väldigt enkelt.

Skräddarsydda lösningar

 Vi tycker att det är viktigt att alla klubbar, sponsorer och arrangörer uppmärksammas på ett bra sätt även om de har olika stora ytor till sitt förfogande. Med skräddarsydda lösningar utifrån varje kunds önskemål hjälper vi dig med både animering, layout och övrig planering samt att ta fram ordentliga säljunderlag och slutligen ordnar vi med montering av beställda produkter.

Kontakta oss redan idag!

 Vill du veta mer om oss eller hur du kan skapa en effektfull arenareklam? Välkommen att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor och tillsammans kan vi hitta anpassade lösningar för just dina behov. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Obitz Reklam AB

Bävervägen 9
352 45 Växjö
Tel: 0470-129 78
support@obitz.se

www.obitz.se

svart_logo

Bävervägen 9, 352 45 Växjö
0470-129 78
support@obitz.se
www.obitz.se