Fordonsdekor

Fordonet är helt klart en perfekt annonsplats och med hjälp av fordonsdekor kommunicerar ni enkelt av bara farten. Det är en mycket kostnadseffektiv kommunikationskanal och gör det enkelt för företag att sprida olika budskap. För oss är ingen yta varken för liten eller för stor, utan vi hjälper er med ett snyggt designat dekor oavsett fordonets storlek. Låt oss bara veta era specifika önskemål!  

Flexibelt och effektivt

Våra fordonsdekorer kan användas för tillfälliga kampanjer, till exempel vid mässor och event, eller som permanent budskap som sitter uppe i flera år. För korttidskampanjer har vi avtagbar dekor helt utan adhesiv (klister) som kan monteras upp och ner hur många gånger som helst utan att frästa på lacken. För permanent montering använder vi särskilt anpassad printvinyl som är extra stryktålig och således väldigt hållbar.

Experter på fordonsdekor

I över 20 års tid har Obitz jobbat med alla typer av fordonsdekorer till personbilar, transportbilar, lastbilar, bussar och båtar. Vi ser alltid till att hjälpa dig genom hela processen från första idé till design, dekortryck och foliering. Vi erbjuder foliering i vårt eget tryckeri men vi kan även komma ut till er.

Kontakta oss för beställning

Med stor noggrannhet och mångårig erfarenhet hjälper vi er gärna med dekoren till era fordon. Vill ni veta mer om oss eller om våra produkter? Välkommen att kontakta oss för mer information.

Obitz Reklam AB

Bävervägen 9
352 45 Växjö
Tel: 0470-129 78
support@obitz.se

www.obitz.se

svart_logo

Bävervägen 9, 352 45 Växjö
0470-129 78
support@obitz.se
www.obitz.se