Planprint

Planprint är en slitstark och stryktålig tryckning som går att göra i de flesta storlekar på mängder av olika material. Idag trycker vi direkt på hårda material som exempelvis Forex, Kanalplast, Akylite, Alu-Bond eller Köma Foam (Kapa). Med unik UV-teknik blir trycket enormt slitstarkt och stryktåligt vilket gör att planprint lämpar sig bra för skyltar både inomhus som utomhus.

Planprint på mängder av olika material

Vi kan hjälpa er att printa på i stort sett vilka material och produkter som helst. Allt från en logotyp på dina egna produkter till butiksinredning på material som till exempel trä, metall, glas, textil samt vit täckande färg. Alla  skyltar konfektioneras efter önskemål gällande både håltagning och konturskärning. Vi kan givetvis trycka skyltarna antingen enkel- eller dubbelsidigt, vi anpassar oss helt enkelt efter era önskemål.

Anpassade helhetslösningar

Med lång erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa er hela vägen från planering till montering. Vår kreativa avdelning ser till att ta fram smakfulla tryck som passar både er image och uppfyller era personliga önskemål. Inget jobb är varken för litet eller för stort för oss. Varmt välkomna att höra av er till oss på Obitz! Vi svarar gärna på era frågor och funderingar!

 

Obitz Reklam AB

Bävervägen 9
352 45 Växjö
Tel: 0470-129 78
support@obitz.se

www.obitz.se

svart_logo

Bävervägen 9, 352 45 Växjö
0470-129 78
support@obitz.se
www.obitz.se