Dekaler

Hos oss hittar du ett brett utbud av dekaler, även kallade stickers, som är anpassningsbara utifrån era personliga önskemål. Våra dekaler passar alldeles utmärkt som fordonsdekor, fönsterdekor och för uppmärkning – användningsområdena är helt enkelt väldigt många.

Gediget sortiment

Vi erbjuder en mängd olika dekaler i varierande modeller, bland annat avtagbar vinyl som är helt fri från klister och  kan därmed monteras upp och ned flera gånger. Det är ett perfekt sätt att märka upp produkter, behållare eller fästa på fordon/maskiner. Vi erbjuder dessutom en variant med självhäftande baksida som också lämpar sig både för skyltning inom- och utomhus. Dekaler kan användas under kortare period, men även helt permanent om ni hellre önskar det.

Söker du prisvärda dekaler? Kontakta oss!

Idag trycker vi både på vit och transparent vinyl och kan leverera era dekaler helt enligt önskemål – utskurna, på ark eller på rulle. Givetvis löser vi även tryckningar från enstaka upplagor till större serier. Tveka inte att höra av er till oss för mer information om materialval och priser eller om du har andra frågor gällande dekaler.

 

Obitz Reklam AB

Bävervägen 9
352 45 Växjö
Tel: 0470-129 78
support@obitz.se

www.obitz.se

svart_logo

Bävervägen 9, 352 45 Växjö
0470-129 78
support@obitz.se
www.obitz.se